Masseuses

Heerlijk Thailand

Onze, veelal in Thailand, professioneel opgeleide masseuses volgen de principes van de traditionele Thaise Massage, maar zullen altijd naar de signalen van uw lichaam en geest ‘luisteren’. Elke massage staat daarmee op zichzelf en kan daardoor in nuance verschillen, omdat ook uw lichaam en geest in ontwikkeling en veranderlijk zijn.

Het merendeel van onze masseuses is opgeleid aan gerenommeerde Thaise massagescholen.

Bij Tjaidii ontvangt u een traditionele Thaise Massage volgens de oer oude principes van de Thaise cultuur.  Wij werken enkel met professionele masseuses die deel uit maken van ons hechte team. Dat betekent dat wij met hen een normale arbeidsrelatie hebben volgens de wettelijke regels.

Arisa Noipha
Arisa is de eigenaresse van Tjaidii Massage en zeer ervaren in de wereld van de Traditionele Thaise massage. Zij verzorgt ook de interne opleidingen.

Samnao Sinthong (Keow)
Keow is een zeer ervaren masseuse en woont al sinds 2004 in Nederland. Ze weet echt alles over Traditionele Thaise massage en is zeer ervaren.

Joy
Joy is gespecialiseerd in olie- en ontspannende massages. Daarnaast geeft zij ook voetreflexmassage. Ze heeft het masseren voornamelijk in de praktijk, bij Tjaidii Massage geleerd en zich de techniek verbazingwekkend snel eigen gemaakt.

Pohn
Pohn geeft vooral de Traditionele Thaise massage, zowel met als zonder olie. Zij focust zich vooral op de drukpunten in rug, nek en schouders en het losmaken en opheffen van blokkades. Een Thaise masseuse met meer dan 25 jaar ervaring.

Terug naar de vorige pagina